دیابتی‌‌ها بخوانند | قند خون بالا را با این ۵ ماده غذایی کاهش دهید-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

دیابتی‌‌ها بخوانند | قند خون بالا را با این ۵ ماده غذایی کاهش دهید

اگرچه عواملی مانند وزن بدن، فعالیت، استرس و ژنتیک در تنظیم قند خون مؤثرند، اما بد نیست بدانید پیروی از یک رژیم غذایی سالم نقش پررنگ‌تری را در مدیریت قند خون ایفا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروهی از مواد غذایی وجود دارند که به تنظیم قند خون کمک می‌کنند و سلامت کلی را ارتقاء دهند. این مواد غذایی عبارتند از:

۱. لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از منیزیم، فیبر و پروتئین هستند. دریافت این مواد مغذی به کاهش قند خون کمک می‌کند.

۲. غذا‌های دریایی

پروتئین موجود در غذا‌های دریایی برای مدیریت قند خون ضروری است، به هضم آهسته کمک می‌کند، از افزایش قند خون بعد از صرف غذا جلوگیری می‌کند و احساس سیری را افزایش می‌دهد. مصرف مکرر میگو و ماهی‌های چرب مانند سالمون و ساردین در بهبود تنظیم قند خون مؤثر است.

۳. سیب

سیب حاوی فیبر محلول و ترکیبات گیاهی از جمله کورستین، اسید کلروژنیک و اسید گالیک است که به کاهش قند خون و پیشگیری از ابتلا به دیابت کمک می‌کند.

۴. مرکبات

مصرف مرکبات به بهبود حساسیت به انسولین و پیشگیری از دیابت کمک می‌کند. اگرچه مرکبات حاوی قند طبیعی هستند، اما از نظر شاخص گلیسمی، پایین تا متوسط در نظر گرفته می‌شوند. مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت مملو از فیبر و حاوی ترکیبات گیاهی مانند نارینژنین، پلی فنول با خواص ضد دیابتی قوی هستند.

۵. تخم مرغ

مطالعه‌ای روی ۴۲ بزرگسال مبتلا به اضافه وزن یا چاقی و پیش‌دیابت یا دیابت نوع ۲ نشان داد که خوردن یک تخم مرغ بزرگ در روز منجر به کاهش قابل توجه قند خون ناشتا (حدود ۴/۵ درصد) و بهبود حساسیت به انسولین می‌شود. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار